CET Centre Excursionista Torrellenc

02-02-2014 23a Caminada Popular - Feta

 

 

DIUMENGE 2 FEBRER 2014

TORRELLES DE LLOBREGAT

23a Caminada Popular de Sant Pau

 

 

 

 PARTICIPANTS:

COMENTARI:

FOTOS:

 

 

494 participants

 

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 Aquest any la caminada ha tingut un punt de reflexió al voltant del que suposen els incendis i com canvien els paisatges quan es produeixen. El recorregut a estones exigent ha suposat també trepitjar terra cremada i redescobrir antics forns de calç que restaven amagats. Tot: recorregut, bon temps, esmorzar, reflexions, obsequi ... ha permés que un cop més els participant hagin gaudit de la Caminada Popular de Sant Pau en aquesta 23a edició.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

 

 

Sortirem de la plaça de l’Ajuntament a les 9 del matí, i farem uns 14 quilometres, és a dir caminarem al voltant d’unes quatre / quatre hores i mitja.

 

RECORREGUT:

INSCRIPCIONS:

PREU:

 

Plaça de l’Ajuntament, Costa del Padró, Serrat de Can Valent, Coll de Can Riera,Les Sitges, Serrat de Can Güell, fons de la Vall d’Arús, fons de la Guixera, Pont de la Cucona, Penya Rubí, Serrat de Can Güell, Quatre Camins (Can Güell), Raval Mas, Can Coll i Parc de Can Sostres. 

 

 

Cartell:                            Tríptic: 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la Botiga La Quises.

Carrer Major, 47 Tel. 936891211

(fins dijous 30)

 o

Fent l’ingrés: compte corrent:

2100-0279-58-0100396607

(indica nom i número d’inscripcions, fins dijous 30)

 

 

 

Grans 8 €

Petits 5 €

Socis del CET 4 €

El preu d’inscripció inclou esmorzar, obsequi recordatori, vermut a  l’arribada i participació en el sorteig del cistell de Sant Pau (amb productes propis de Torrelles).

Agrairem que no espereu fins l’últim moment per fer la inscripció. (si aquesta es fa el mateix dia de la caminada poden haver-hi limitacions pel que fa als entrepans i els obsequis i el preu serà de 10 €)