CET Centre Excursionista Torrellenc

03-02-2013 22a Caminada Popular - feta

 

 

DIUMENGE 3 FEBRER 2013

TORRELLES DE LLOBREGAT

22a Caminada Popular de Sant Pau

 

 

 

 PARTICIPANTS:

COMENTARI:

PUNT DE LLIBRE:

 

 

604 participants

 

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 Aquest any després de l’esmorzar hi havia preparada una sorpresa en forma de roca gravada.  Vàrem poder  veure i tocar uns “petroglífics” coneguts com els “gravats de Montpedros” i ens vam poder emportar un punt de llibre de record. Un al·licient més en un recorregut va ser entretingut i agradable i que es va poder fer tranquil·lament. Un altre cop es va gaudir de la Caminada Popular de Sant Pau en aquesta 22a edició.

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

 

 

Sortirem de la plaça de l’Ajuntament a les 9 del matí, i farem uns 12 quilometres, és a dir caminarem al voltant d’unes tres / quatre hores.

 

RECORREGUT:

INSCRIPCIONS:

PREU:

 

Plaça de l’Ajuntament, Raval Parruca, Can Balasch de Baix, Creu del Querol, El Serrat de la Torrassa, Ermita Sant Antoni, Can Tarrida, Can Balasch de Baix i Parc de Can Sostres. 

 

 

Cartell:                            Tríptic: 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la Botiga La Quises.

Carrer Major, 47 Tel. 936891211

(fins dijous 31)

 o

Fent l’ingrés: compte corrent:

2100-0279-58-0100396607

(indica nom i número d’inscripcions, fins dijous 31)

 

 

 

Grans 6 €

Petits 5 €

Socis del CET 4 €

El preu d’inscripció inclou esmorzar, obsequi recordatori, vermut a  l’arribada i participació en el sorteig del cistell de Sant Pau (amb productes propis de Torrelles).

Agrairem que no espereu fins l’últim moment per fer la inscripció. (si aquesta es fa el mateix dia de la caminada poden haver-hi limitacions pel que fa als entrepans i els obsequis i el preu serà de 8 €)