CET Centre Excursionista Torrellenc

27-11-2022 Sortida per Sòcies i Socis - Feta

 

  DIUMENGE 27 NOVEMBRE 2022

TORRELLES DE LLOBREGAT

 Sortida per Sòcies i Socis

 

 

 QUE HEM FET:

 

 IMATGES:

 

 

Grau d'Olot. Amb una mica de fred i una mica de sol hem fet un recorregut de 12,5 km. i 600 m. de desnivell. Ens hem endinsat en un entorn màgic amb racons d'encant plens d'històries i llegendes.     

 

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

 

 

Serà per la Garrotxa, per Hostalets d'en Bas, recorrerem part del camí ral d'Olot a Vic i pujarem al grau d'Olot per tornar a baixar al punt d'origen en un recorregut circular.
 

Son 10 quilòmetres i uns 600 metres de desnivell cal, per tant, preveure unes 4 hores de marxa. No hi ha més dificultat tècnica que la de fer camins amb desnivell que poden estar mullats o humits i amb fulles seques on es pot relliscar o ensopegar.

 

Obrim inscripcions fins dimarts 22 de novembre per tal de veure el grau de resposta, en cas de que arribem a un número de persones suficient miraríem de fer la sortida en autocar, sinó serà en cotxes particulars. 

 

EXCLUSIVAMENT PER SÒCIES I SOCIS DEL CET.

 

ACTIVITAT GRATUïTA però cal INSCRIPCIÓ PRÊVIA.

 

 

DESPLAÇAMENT:

RECORREGUT:

INSCRIPCIONS:

 

- De moment en cotxes particulars.

- Hora de sortida: 7h
- Punt de destí: Hostalets d'en Bas.

- Caldrà portar: roba i calçat segons meteorologia del dia (preveient capes per tal d'adaptar-nos a cada moment d'activitat), l'esmorzar i el dinar, així com aigua i alguna cosa per picar durant la marxa.

 

Grau d'Olot: Mas d'Aubert, Casa de l'Esquirol, Collet de la Cirera, Font de les Marrades (camí ral), Mina dels bandolers, Hostal del Grau, l'Hostalot, Seient del Grau, Tossa de Pujalriu, Grau de la Portallera, casa de la Llobatera i Mas d'Aubert.

 

   

 

 

 

 

 

Omplint el  FORMULARI INSCRIPCIÓ 

 

 La sortida és gratuïta i només repercutiríem el cost del desplaçament i l'assegurança d'accidents si no estàs federat (4,50€).