CET Centre Excursionista Torrellenc

29-10-2023 Sortida per Sòcies i Socis - Feta

 

  DIUMENGE 29 OCTUBRE 2023

TORRELLES DE LLOBREGAT

 Sortida per Sòcies i Socis

 

 

 COM HA ANAT:

 

 IMATGES:

 

 

La sortida i la companyia genials, el dia una mica tapat.      

 

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

 

 

Farem el Cim de la Gallina Pelada (2.321 m.) pujarem pel torrent de la Font Freda i baixarem pel barranc de les Llobateres per tornar al punt d'origen en un recorregut circular.
 

Hem previst unes 5 hores per fer-ho tot i dos possibles recorreguts: Un al voltant de 12 quilòmetres i 900 m. de desnivell i l'altre al voltant de 10 quilòmetres i 700 m. de desnivell.

 

Els recorreguts són coincidents al principi i al final. Es puja tots junts al Cim de la Gallina Pelada i a la baixada hi ha la possibilitat de fer-la carenant i passar pel Cim de la Creu de Ferro i del Serrat Voltor o bé tornar a passar pel Refugi Serra d'Ensija. En tots dos casos al final es baixa pel barranc de les Llobateres fins el punt de sortida. 

 

Obrim inscripcions fins divendres 20 d'octubre per tal de veure el grau de resposta, en cas de que arribem a un número de persones suficient miraríem de fer la sortida en autocar, sinó serà en cotxes particulars. 

 

EXCLUSIVAMENT PER SÒCIES I SOCIS DEL CET.

 

ACTIVITAT GRATUïTA però cal INSCRIPCIÓ PRÊVIA.

 

 

DESPLAÇAMENT:

RECORREGUT:

INSCRIPCIONS:

 

- De moment en cotxes particulars.

- Hora de sortida: 6h
- Punt de destí: Vallcebre.

- Caldrà portar: roba i calçat segons meteorologia del dia (preveient capes per tal d'adaptar-nos a cada moment d'activitat), l'esmorzar i el dinar, així com aigua i alguna cosa per picar durant la marxa.

 

Llarg: Font Freda, Refugi Serra d'Ensija, Cap de la Gallina Pelada, Creu de Ferro, Serrat del Voltor, Barranc de les Llobateres.

 

Curt: Font Freda, Refugi Serra d'Ensija, Cap de la Gallina Pelada, Refugi Serra d'Ensija, Barranc de les Llobateres.

 

   

 

 

 

 

 

Omplint el  FORMULARI INSCRIPCIÓ 

 

 La sortida és gratuïta i només repercutiríem el cost del desplaçament i l'assegurança d'accidents si no estàs federat (4,50€).