CET Centre Excursionista Torrellenc

20-09-2014 5a Ruta de les X Ermites - Feta

Durant un dia tot el centre del poble va respirar ambient de cursa, perquè el passat 20 de setembre de 2014 i per aquesta 5a Edició Torrelles de Llobregat va ser el punt de sortida i arribada.

Tal com ja es va fer l'any passat hi havia dos recorreguts: V Ermites (26 km.) i X Ermites de (50 Km.). Hi van haver 600 inscrits (300 per cada recorregut) i d'aquests 17 socis del CET.

En l'organització van col·laborar al voltant de 18 socis i es va comptar amb el suport de l'Ateneu Torrellenc que va cedir els espais per tal de poder muntar tota la infraestructura.

També es va comptar amb el suport de l'Ajuntament i així es va possibilitar que pen el centre del poble (plaça de l'Ajuntament, plaça de l'Esglessia, plaça Sant Marti i el carrer Major) es muntes tot el necessari per acolir i atendre els corredors.